E-learning

Op deze pagina vind je de openbare lokale e-learning modules. Deze modules zijn bereikbaar via de bijbehorende link.

Groene Hart Ziekenhuis en Haaglanden MC

Antistolling (voor alle voorschrijvers) (GHZ)

Antistolling is een belangrijk onderwerp, in het GHZ maar ook landelijk. In deze manual vind je een theoriemodule over antistolling speciaal ontwikkeld voor voorschrijvers. Haal er voor jezelf uit wat je nodig hebt. Je hoeft hem niet persé helemaal te volgen, de manual bestaat uit verschillende leerobjecten die je los van elkaar kunt openen.

PDF
Leids Universitair Medisch Centrum

E-learning (ELO) antistolling voor verpleegkundigen in LUMC

In het LUMC is een e-learning (ELO) antistolling voor verpleegkundigen ontwikkeld. Deze zit voor hen standaard in het inwerkprogramma. Voor artsen is er geen aparte scholing ontwikkeld, LUMC veronderstelt dat zij de benodigde kennis over antistolling in hun opleiding krijgen. Op verzoek verzorgen de verpleegkundig expert en/of de verpleegkundig specialist (VS) antistolling samen met de internist-vasculair geneeskundigen bredere scholing over antistolling op de afdelingen.

PDF
Jeroen Bosch Ziekenhuis

E-LEARNING MODULE ANTISTOLLING ARTSEN, PA, VERPLEEGKUNDIG SPECIALISTEN

Doel van deze e-learning: het antistollingsbeleid bepalen bij patiënten conform de geldende JBZ protocollen.

PDF
Jeroen Bosch Ziekenhuis

E-LEARNING MODULE ANTISTOLLING voor verpleegkundigen

Online
Erasmus Medisch Centrum

Hemostase

Het is belangrijk een goed begrip te hebben van de hemostase als basisproces in het menselijk lichaam. Dit is essentieel voor een effectieve diagnostiek en behandeling van trombose en bloedingsneiging

Online
Erasmus Medisch Centrum

Trombose

Trombose of trombo-embolie is een belangrijke oorzaak van morbiditeit in de westerse wereld en kan zelfs levensbedreigend zijn. Het snel stellen van de juiste diagnose is dus belangrijk.

Logo

Laatste update: 13 mei 2024 13:30

v1.0.1